
Smaker fra Øyriket lokalmatsmaking – Opplev det beste av lokalmat fra øyriket!
Bli med på en unik smaksopplevelse. Her får du smake på ekte «gull fra øyriket», høre historiene bak maten og oppleve råvarene slik de er ment å nytes – ferske, kortreiste og fulle av smak.
Dette får dere oppleve:
- Eksklusive smaksprøver fra produsentene i Smaker fra Øyriket.
- Høre historier om menneskene bak maten
- Autentiske omgivelser
Varighet: Ca. 1 time
Pris: Fra 295,- per person (minimum 12 deltakere)
Sted: DalPro Hitra
Perfekt for vennegjenger, firmautflukter og matentusiaster! Book deres smaksopplevelse i dag!
Ølsmaking
Ølsmaking for grupper i produksjons og lagerlokalene til bryggeriet Frøya.
Ølsmaking 1-1,5 time:
med øl-snacks: 550 ,-
uten øl-snacks: 500 ,-
Ølsmakingen inneholder en øl ved oppstart og der etter smaker på 4-5
forskjellige øl, en innføring i de sortene det smakes på, samt en omvisning
inne på bryggeriet der det fortelles om bryggeprosessen.
For grupper på inntil 60 personer, når store grupper fra 30 personer regner
vi 2 timer.
Ølsmaking Premium
3 timer: 850 ,-
Ølsmakingen inneholder en øl ved oppstart og der etter smaker på 7
forskjellige øl, en innføring i de sortene det smakes på, samt en omvisning
inne på bryggeriet der det fortelles om bryggeprosessen.
Innføring i maltprossessen og malt vi bruker
For grupper på 10-20 personer
Kompetanseheving/kursing
pris avtales
For servitører, kokker, bar personell fra restauranter/hotell.
Innføring i sortimentet til Bryggeriet Frøya, samt en omvisning inne på
bryggeriet der det fortelles om bryggeprosessen. Innføring i maltprossessen
og malt vi bruker
Relevant info:
Ølsmakingene arrangeres i lagerlokalene, det vil derfor på høst/vinter/
tidlig vår være relativt kjølig. Hvis man er frossen anbefales varm bekledning.
Adkomst for både båt, buss og bil/taxi.
Toalettfasiliteter: dessverre ikke HC- tilrettelagt.
Store grupper bør bookes minimum to uker i forkant, mindre grupper
opp til 20 pers en uke i forkant.
Du kan også kombinere ølsmaking og lokalmatsmaking. Ta kontakt hvis dette er ønskelig!



