På Dalpro jobber de hver eneste dag for å ivareta og framheve det beste i både mennesket bak produktet, og produktene i seg selv. Dalpro er en vekstbedrift som muliggjør arbeidsinkludering for alle. Med dette som ståsted i tillegg til øyenes særegne klima og natur har de et fantastisk utgangspunkt for å utvikle gode produkter som går i tråd med naturens premisser på alle områder. At produktene deres er av hjort og villsau er heller ikke tilfeldig, Frøya er nemlig en av Norges største villsau kommuner og Hitra er en av Norges største hjortekommuner. Dermed er det nettopp disse to artene det er mest naturlig og bærekraftig for Dalpro å foredle. Hjorten og Villsauen er fra hele øyriket rundt Hitra og Frøya, fra små holmer uti havgapet til Hitras frodige skoger. Dyrene i øyregionen beiter på tyttebærlyng, blåbærlyng, urter, gress, einer og planter året rundt. Det frie liv, klimaet, behandlingen av råvaren og øyenes flora tilfører en unik smak av vill natur. Dyrene blir slaktet og videreforedlet på Dalpro og er dermed så kortreist og bærekraftig som du kan tenke deg.
Produktene fra Dalpro flere ganger vunnet gjeve priser i NM i kjøttprodukter og det norske måltid, de har også spesialitetsmerket på fire av sine produkter.